Bästa actionfilmerna på Netflix – Filmtopps 5 favoriter just nu

Bästa actionfilmerna på Netflix – Filmtopps 5 favoriter just nu

  • Netflix
Sofie Landgren
22 september 2024 kl. 16:00

Pang-pang och våld så att det står härliga till

Är du ett actionfan, men har svårt att navigera i Netflix gigantiska utbud? Då har du kommit rätt! Här är fem säkra kort att streama just nu.

Felon, actionfilm på netflix
Foto: Sony Pictures Worldwide Acquisitions.

Felon (2008)

Störst går först, så därför vill vi börja med att tipsa om den kriminalbetonade actionfilmen Felon från 2008 med bland andra Stephen Dorff, Val Kilmer och Harold Perrineau i huvudrollerna.

Filmen går att streama på Netflix just i detta nu och handlar om Wade Porter, en kärleksfull familjefar med lovande framtidsutsikter, som plötsligt förlorar allt när han av misstag dödar en inbrottstjuv i hemmet. Wade döms för dråp och får tillbringa de kommande tre åren i ett extremt tufft fängelse där samhällets regler har upphört att gälla. Han måste helt enkelt bli den tuffaste fången av dem alla om han ska överleva. För det som inte dödar dig gör dig bara starkare. Och i det här fängelset är det bara de starkaste som överlever...

Fyra sevärda actionfilmer
Foto: Netflix.

4 sevärda tips bland Netflix egenproducerade actionfilmer

Officer Black Belt (2024)

En skicklig slagskämpe som hjälper alla i nöd samarbetar med en övervakare för att bekämpa och förebygga brott. Blivit en stor snackis och tittarfavorit.

Snuten i Hollywood: Axel F (2024)

Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos. Givetvis spelas huvudrollen återigen av Eddie Murphy.

Rebel Ridge (2024)

En före detta marinsoldat tvingas ta itu med korruptionen i en småstad när polisen beslagtar pengarna han behöver för att betala sin kusins borgen. Har beskrivits som en modern "Rambo" och hyllats internationellt för sitt skickliga skådespel och filmfoto. Väl värd en chans, med andra ord!

Triple Frontier (2019)

Lojaliteter prövas när fem före detta elitsoldater återförenas för att stjäla en förmögenhet från en knarkkung – en kupp som får en rad oavsiktliga konsekvenser.

Samtliga filmer går att streama på Netflix.

LÄS ÄVEN: TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL