Älskade OC-stjärnan Adam Brody tillbaka med romcom på Netflix

Älskade OC-stjärnan Adam Brody tillbaka med romcom på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
26 september 2024 kl. 19:00

Spelar mot "Veronica Mars"-skådespelerskan Kristen Bell

Netflix har släppt en spännande serie för alla som älskar att försvinna in i en kärlekshistoria, "Nobody Wans This", med Adam Brody och Kristen Bell.

Då och då släpper Netflix titlar som vi blir lite extra nyfikna på. En av dem är dagsfärska Nobody Wants This där vi ser Adam Brody. Du vet, han som blev "Seth Cohen" med hela världen tack vare sin roll i den omåttligt populära ungdomsserien The O.C. år 2003. Sedan dess har stjärnan inte direkt haft någon större anmärkningsvärd roll, fram tills i dag. Nu är Brody tillbaka och spelar mot en annan älskad skådespelare, nämligen Kristen Bell.

Älskade OC-stjärnan Adam Brody tillbaka med romcom på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för Netflix romantiska komedi "Nobody Wants This"

Ja, Adam Brody är tillbaka in en ny storsatsning till serie på Netflix, och den här gången spelar han mot Veronica Mars-skådespelerskan Kristen Bell i den nya romantiska komedin Nobody Wants This. En serie som handlar om det osannolika förhållandet mellan en frispråkig, agnostisk kvinna, Joanne (Kristen Bell), och en okonventionell rabbin, Noah (Brody).

Säsong 1 består av 10 härliga avsnitt där samtliga avsnitt finns att streama på Netflix från och med idag, den 26 september.

Det här handlar serien mer djupgående om

Sex- och dejtingpodcastern Joanne och den hängivna, nyblivna singeln och rabbinen Noah möts på en fest. När de går ut – tillsammans – kan det osannolika paret, Joanne och Noah, känna av att det finns någon form av kemi mellan dem. Men, också potentiella hinder mellan dem, som exempelvis deras olika syn på livet, alla moderna hinder för att kunna älska, och deras ibland välmenande, men också saboterande familjer, som dessutom inkluderar hennes syster Morgan (Justin Lupe) och hans bror Sasha (Timothy Simons).

LÄS OCKSÅ: Chris Evans ”rörande” film från 2017 gör succé – nu på Netflix topplista

Missa inte Adam Brody och Kristen Bell i Netflix nya romcom-satsning "Nobody Wants This" som har premiär den 26 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL