5 mest streamade filmerna på Netflix världen över just nu

5 mest streamade filmerna på Netflix världen över just nu

  • Netflix
Sofie Landgren
04 september 2024 kl. 11:00

Favoriterna på Netflix

Är du nyfiken på vilka filmer som är de absolut hetaste på streamingjätten Netflix världen över just precis nu? Då har du kommit rätt. Här är en sammanställning med de filmer som ligger topp 5 på listan.

Mest streamade filmerna på Netflix just nu
Foto: Netflix.

Här är de mest sedda filmerna på Netflix just nu

Filmtopp har spanat in Netflix topplista för de mest streamade filmerna just nu för att ta reda på vilka filmer som faktiskt kvalar in på topp fem, och då pratar vi inte om topp fem i Sverige eller Europa, utan vilka som ligger topp fem sett till hela världen.

Dead Sea (2024)
Foto: Netflix.

På plats 5 – "Dead Sea" (2024)

Genre: Thriller, Skräck

Efter en olycka ute till havs räddas en ung kvinna och hennes två vänner av en fiskare, helt omedvetna om att denna fiskebåt har en skrämmande hemlighet.

Dead Sea finns ännu inte att streama på Netflix i Sverige och inte heller på någon annan streamingtjänst, så det återstår att se om svenskarna tycker den är lika sevärd som resten av världen.

(Un)lucky Sisters (2024)
Foto: Netflix.

På plats 4 – "(O)tursamma systrar" (2024)

Genre: Komedi, Drama

Efter deras fars död snubblar två främmande systrar över hans dolda förmögenhet, vilket tvingar dem att bestämma sig för om de ska behålla pengarna eller göra rätt...

Incoming (2024)
Foto: Netflix.

På plats 3 – "Incoming" (2024)

Genre: Komedi

Det är första veckan på High School. Det är årets största fest. Fyra tonårskillar kommer att begå många misstag under en vild och kaotisk natt.

The Union (2024)
Foto: Netflix.

På plats 2 – "The Union" (2024)

Genre: Action, Komedi

En vanlig byggarbetare från New Jersey förvandlas till en blivande spion när hans ungdomskärlek ber honom om hjälp med ett hemligt uppdrag.

The Deliverance (2024)
Foto: Netflix.

På plats 1 – "The Deliverance" (2024)

Genre: Skräck, Thriller

Ensamstående mamman Ebony Jackson flyttar in i ett nytt hus för att få en nystart, men upptäcker att något ondskefullt redan bor där.

LÄS ÄVEN: Nya filmer och serier på Netflix i september 2024 – från action till mystik

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL