Tittarnas glädje: ”Mäklarna” tillbaka med ny säsong i höst

Tittarnas glädje: ”Mäklarna” tillbaka med ny säsong i höst

  • Max
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 14:41 | Publicerad 17 oktober 2024 kl. 13:00

Tittarna får mer av den lögnaktige Kaj Modin

Längtar du efter att få se mer av "Mäklarna" med Kjell Bergqvist? Inom kort är den älskade serien tillbaka med en helt ny säsong på streamingtjänsten Max.

2006 presenterades vi för en av de bästa svenska komediserierna i mannaminne när Mäklarna gjorde sin entré på TV. Serien som bara fick två säsonger när det begav sig, kom att göra en lika oväntad som välkomnad comeback när den femton år senare fick en fortsättning med sex nya avsnitt. Med denna satsning kunde den älskade skådespelaren Kjell Berqgvist och hans lika underbara kollega Cecilia Frode välkomna en annan stor begåvning till kärnan i William Spetz. Tillhör du tittarna som saknat att se trion tillsammans? Då kan du glädjas åt att kampen om att hålla Hagamäklarna vid liv snart fortsätter.

Tittarnas glädje: ”Mäklarna” tillbaka med ny säsong i höst
Foto: Max.

Kaj Modin infiltrerar överklassen när ”Mäklarna” kommer tillbaka med ny säsong i höst

Seriens återkomst våren 2021 blev en omedelbar tittarsuccé, men trots detta har nästa säsong dröjt. Nu behöver vi som älskar serien dock inte vänta särskilt länge till. I den nya säsongen av Mäklarna kämpar Kaj Modin, Vilma Sahlin och Kevin med att hålla Hagamäklarna borta från konkurs, men den här gången kommer de att behöva ta i lite extra från tårna. Detta genom att infiltrera överklassen där de stora stålarna finns. Räkna därför med att se en lögnaktig och desperat Kaj i sitt esse. 

Ännu har vi inget spikat premiärdatum för Mäklarna säsong 4, men Max har nyligen låtit oss veta att premiären sker nu i höst. Detta innebär att vi som allra längst behöver ett par månader på att få se seriens efterlängtade comeback. Ett perfekt glädjepiller att liva upp slutet på året med.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL