Tareq Taylor avslöjar – kändisarna i nya ”Här är ditt kylskåp”

Tareq Taylor avslöjar – kändisarna i nya ”Här är ditt kylskåp”

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
06 september 2024 kl. 14:00

Här är deltagarna i nystarten av programmet

Filmtopp har pratat med den folkkära kocken och tv-profilen Tareq Taylor om den kommande satsningen på nygamla "Här är ditt kylskåp".

I slutet av oktober gör ett älskat svenskt underhållningsprogram comeback i rutan när Här är ditt kylskåp kommer tillbaka. Programmet hade premiär första gången redan 1992 och det sändes då i två säsonger, innan en första comeback gjordes 2011 med ytterligare tre säsonger.

Nu är det alltså dags för Här är ditt kylskåp igen, men denna gången på Kanal 5 och Max, med folkkära Tareq Taylor som programledare.

Här är ditt kylskåp går utt på att Taylor besöker några av landets mest folkkära profiler i deras hem, där de tillsammans tar sig an att laga en trerätters middag enbart med de ingredienser som redan finns i kylskåpet. Trots att konceptet vilar på matlagningsupplägget är det ett program som går ut minst lika mycket på att såväl Taylor som tittarna ska få lära känna kändisarna på ett nytt sätt.

Tareq Taylor avslöjar – kändisarna i nya ”Här är ditt kylskåp”
Foto: Warner Bros. Discovery.

Här är deltagarna i nya "Här är ditt kylskåp" med Tareq Taylor

Warner Bros. Discovery har ännu inte presenterat vilka kända svenskar som kommer att få besök av Tareq Taylor i den nya säsongen av programmet, men under deras presentation för hösten kunde Taylor avslöja åtminstone några av namnen som kommer att medverka.

Personerna som Taylor avslöjade som del av den kommande säsongen är programledaren Sofia Wistam, den Över Atlanten-aktuella humor- och tv-profilen Clara Henry, trummisen Mikkey Dee samt tv-personligheten och tidigare fotomodellen Filip Lamprecht, som också är son till Kristin Kaspersen.

– Det här är en chans att komma hem till människor vi känner till och som vi älskar, som är beundrade på många olika sätt. Det är artister, det är programledare, det är skådespelare, det är musiker, alla olika människor. Vi får komma dem lite nära inpå livet, hemma hos dem, säger Tareq Taylor till Filmtopp.

I intervju med Filmtopp säger Taylor att det var en underbar upplevelse att få besöka dessa människor och faktiskt få dela "saker och ting med substans" med dem.

– Det är underbart att komma hem till de här personerna som i många fall, vissa utav dem, är ganska privata av sig. Och när man kommer hem till de här människorna som jag själv tycker väldigt mycket om och beundrar, som jag kanske aldrig har träffat tidigare, så kommer man inte till dem i en miljö där de är på sin vakt. Utan det blir det privata samtalet, det blir de där stunderna där man delar saker och ting med substans med varandra och inte kallprat.

Håll utkik efter fler deltagaravslöjanden och en längre intervjuartikel med Tareq Taylor.

"Här är ditt kylskåp" har premiär på Max och Kanal 5 den 28 oktober 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL