Sommaren med släkten säsong 8 – Max svar om seriens framtid

Sommaren med släkten säsong 8 – Max svar om seriens framtid

  • Max
Axel Diedrichs
17 oktober 2024 kl. 18:00

Har den älskade komediserien nått vägs ände?

Filmtopp hörde av sig till Max för att få veta om vi kan förvänta oss ”Sommaren med släkten” säsong 8. Svaret lär inte få fansen att hoppa av glädje.

Under sensommaren och hösten har Sommaren med släkten varit en av de mest populära serierna på streamingtjänsten Max. När den sjunde säsongen nu gått i mål vill tittarna veta om vi kan se fram emot en till, men gällande sådana besked har det varit locket på. Filmtopp hörde därför av sig till produktionen för att få klarhet i saken, men dessvärre fick vi inga positiva besked att kunna dela med oss av. 

Sommaren med släkten säsong 8 – Max svar om seriens framtid
Foto: Max.

Max svar på frågan om vi får se ”Sommaren med släkten” säsong 8

Den älskade komediserien Sommaren med släkten har rullat på Kanal 5 och Discovery sedan 2017 och vidare följt med in på den nyligen lanserade streamingtjänsten Max, där man under hösten släppt nya avsnitt. Som man säger har varje saga sitt slut,  och frågan är hur länge denna etablerade långkörare kan tänkas tuffa på.

Känslan efter säsongsfinalen är att serien definitivt kan fortsätta, men det vore heller inte att lämna en massa lösa trådar ifall man nu skulle besluta sätta punkt för den. Som vi förstår det har ingen i seriens ensemble uttalat sig om dess framtid eller uttryckt en önskan om att fortsätta. Detta behöver förstås inte betyda att det inte finns planer på en till säsong, men när vi kontaktar produktionens pressansvarige Anders Kilander hoppas vi på att få ett besked som ger tydlighet till dig som följer serien. Dessvärre fortsätter seriens framtid att vara oviss.

– Har i skrivande stund ingen information att ge om en eventuell åttonde säsong av Sommaren med släkten, skriver Anders i ett sms till Filmtopp och fortsätter:

– Vi återkommer givetvis om och när vi har nyheter om våra program.

Det blev varken ett rungande "Ja!" eller en dyster uppdatering för fansen. Vad som sker med serien framöver är istället oklart tills dess att ett mer konkret besked meddelas. Tar den slut med sin sjunde säsong, eller kan vi se fram emot en åttonde vända ute i skärgården? Det får tiden utvisa.

Filmtopp håller dig uppdaterad med statusen på "Sommaren med släkten" säsong 8. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL