Snart premiär för ny säsong av Över Atlanten – då kommer säsong 7

Snart premiär för ny säsong av Över Atlanten – då kommer säsong 7

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
30 augusti 2024 kl. 14:00

Hissa segel för Över Atlanten hösten 2024

Omåttligt populära "Över Atlanten" kliver snart in i sin sjunde säsong, där nya modiga kändisar ska göra den tuffa resan över havet med Gurra Krantz som guide.

En ny säsong av ett av Sveriges mest älskade underhållningsprogram är bara dagar bort. I början av september är det premiär för höstens upplaga av Över Atlanten, som blir programmets sjunde säsong.

Denna gången är det fem nya kända svenskar som kliver ombord båten med Gurra Krantz som kapten. Profilerna som tagit sig an den stora utmaningen i säsong 7 är Peter Forsberg, Suzanne Reuter, Anders "Ankan" Johannson, Clara HenryKristoffer Appelquist och Dante Zia.

I samtal med Filmtopp säger Ankan att upplevelsen var betydligt svårare än han hade föreställt sig på förhand:

– Jag trodde att jag skulle älska det. Det gjorde jag inte. Jag trodde verkligen att det skulle vara min grej, men det var läskigt. Det här med havet och det tyckte jag inte var så läskigt, men jag tyckte det var ganska jobbigt mentalt.

Däremot verkar gemenskapen mellan deltagarna på båten ha överträffat Ankans förväntningar och han övslöjar att gruppen till och med diskuterar att åka på en ny resa tillsammans – men under betydligt bekvämare förutsättnignar.

Snart premiär för ny säsong av Över Atlanten – då kommer säsong 7
Foto: Filmtopp Int.

Över Atlanten säsong 7 har premiär tisdag den 3 september på Kanal 5 och Max

I somras avslöjade Warner Bros. Discovery att den nya säsongen av Över Atlanten har premiär tisdagen den 3 september Kanal 5 och Max. Sändningstid på Kanal 5 är kl. 21.00.

Som alltid kommer vi att bjudas på en säsong där deltagarna ställs under många tuffa utmaningar under seglatsen över Atlanten. Redan den första natten till havs prövas deltagarna efter en incident som får stora konsekvenser för deras liv ombort på båten.

Över Atlanten är bara en av många spännande premiärer på Max och Kanal 5 i början av september. Fler höjdpunkter hittar du i vår artikel med alla premiärer på Max i september 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL