Snart kommer ”Sommaren med släkten” säsong 7 – två olika premiärdatum

Snart kommer ”Sommaren med släkten” säsong 7 – två olika premiärdatum

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
22 juli 2024 kl. 18:00

Snart premiär på Max – senare premiärdatum på Kanal 5

Den svenska favoriten "Sommaren med släkten" är snart tillbaka med sin efterlängtade sjunde säsong. Säsong 7 har streamingpremiär på Max i augusti och linjärt på Kanal 5 en månad senare.

Mars 2022. Så längesedan var det vi senast fick se ett helt nytt avsnitt av tittarfavoriten Sommaren med släkten. Men nu är det snart dags igen. Den efterlängtade sjunde säsongen har premiär på Max i augusti och på Kanal 5 i september.

Då väntar en säsong med 12 nya komedifyllda avsnitt som oss till det lilla semesterparadiset Räknas, där släkten gör att platsen inte alltid är riktigt lika paradisisk som den borde vara.

Snart kommer ”Sommaren med släkten” säsong 7 – två olika premiärdatum
Foto: Warner Bros. Discovery.

”Sommaren med släkten” säsong 7 – på Max i augusti och Kanal 5 i september

Det är alltså på Max och Kanal 5 som vi kommer att kunna avnjuta Sommaren med släkten säsong 7 och det är till streamingtjänsten den nya säsongen kommer först. Premiären på Max är den 4 augusti 2024, då säsongens två första avsnitt kommer att släppas. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje söndag.

Vi du däremot följa den nya säsongen på Kanal 5 behöver du vara lite mer tålmodig, då tv-premiären är först den 8 september.

I den nya säsongen återvänder de fyra favoriterna Åsa (Rakel Wärmländer), Jens (Peter Magnusson), Carro (Christine Meltzer och Bobo (Christopher Wagelin). Rollistan inkluderar även namn som Jonas Karlsson, Anki Lidén och Krister Henriksson m.fl.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i tv-serievärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL