Nu är ”Sommaren med släkten” tillbaka med ny säsong

Nu är ”Sommaren med släkten” tillbaka med ny säsong

  • Max
Axel Diedrichs
04 augusti 2024 kl. 11:06

Men premiären på Kanal 5 dröjer

I dag är det premiär för den sjunde säsongen av "Sommaren med släkten" på streamingtjänsten Max som släpper ett avsnitt i veckan.

Väntan har varit olidligt lång, men äntligen är det blivit dags för tittarna att få ta del av Sommaren med släkten säsong 7. Det har varit en minst sagt efterlängtad återkomst för serien vars senaste säsong kom ut våren 2022. 

Den nya säsongen består av tolv nya olycksaliga avsnitt för släkten som aldrig riktigt lyckas hitta rätt i idyllen ute på Räknäs. Tittarna kommer att få återse seriens stjärnor Peter Magnusson, Christine Meltzer, Rakel Wärmländer, Christopher Wagelin, Krister Henriksson och Jonas Karlsson med flera. 

Skådespelarna som tittarna får återse i "Sommaren med släkten" säsong 7.
Från den senaste säsongen av "Sommaren med släkten". Foto: Max.

Nu kan du streama två avsnitt av ”Sommaren med släkten” säsong 7

På dagens nypremiär släpps det två avsnitt på Max. I det första beger sig gänget i Räknäs ut på puben för ett quiz, men det som skulle bli en trevlig afton förstörs av rivaliteten mellan Carro och Åsa. I det andra avsnittet ska de försöka ha en alkoholfri sommar, men något säger oss att det inte riktigt kommer att bli så. 

Följande avsnitt kommer att släppas ett i veckan. Om du planerar att följa Sommaren med släkten säsong 7 på TV får vi dessvärre meddela att det dröjer innan den dyker upp i rutan. Säsongens TV-premiären är, som vi tidigare kunnat meddela, den 8 september på Kanal 5

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste film- serie och TV-nyheterna. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL