Ny kritikerrosad dramathriller med Sydney Sweeney finns nu att streama

Ny kritikerrosad dramathriller med Sydney Sweeney finns nu att streama

  • Max
Sofie Landgren
13 oktober 2024 kl. 08:00

Nu kan du streama "Reality"

Från och med i dag går det att streama Sydney Sweeneys hyllade dramathriller "Reality", som handlar om läckan till ett hemligstämplat dokument om Rysslands inblandning i det amerikanska valet 2016.

Efter Sydney Sweeneys medverkan i den omåttligt populära dramaserien Euphoria (2019) har hennes karriär bara gått spikrakt uppåt och just nu är hon rankad som en av världens mest eftertraktade skådespelare. Tack vare det, har hon nästan blivit som ett kvitto på att produktioner som hon medverkar i är sevärda, och det märker man tydligt när man ser på betygen för dramathrillern Reality från 2023 där Sweeney spelar huvudrollen som Reality Winner.

Bland annat har Sheila O'Malley, recensent på den digitala tidningen RogerEbert, gett filmen 3,5 av 4 i betyg och skriver "Sweeney gör en mycket imponerande rollprestation, perfekt modulerad", även The Guardian-recensenten Mark Kermode ger filmen ett högt betyg, 4 av 5, och beskriver den med orden "spänt whistleblower-drama som får handflatorna att svettas". Enligt Rotten Tomatoes har 94 procent av alla anslutna, engelskspråkiga kritiker gett filmen positiva omdömen. Sydney Sweeney tycks helt enkelt ha knäckt koden för vilka roller som är bäst att ta sig an.

LÄS ÄVEN: Efter kritiken: 27-åringen är årets hetaste stjärna – prisades av IMDb

Reality (2023)
Foto: Lucky Dogs.

Nu finns dramathrillern "Reality" att streama på Max

Dett handlar filmen om: Den 3 juni 2017 kommer 25-åriga Reality Winner hem från sina ärenden och möts av två FBI-agenter utanför sitt hem. De påbörjar ett kryptiskt förhör om hennes tid i det amerikanska flygvapnet och jobbet som översättare för NSA. Realitys liv börjar sakta nystas upp. Var hon skyldig till läckan av ett hemligstämplat dokument om Rysslands inblandning i det amerikanska valet 2016?

Missa inte den spännande dramathrillern "Reality" som just nu finns att streama på Max.

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på Max i oktober 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL