Därför stoppas nya säsongen av “Alla mot alla” från att sändas på TV i höst

Därför stoppas nya säsongen av “Alla mot alla” från att sändas på TV i höst

  • Max
Axel Diedrichs
21 september 2024 kl. 10:52

Den förmodade sista säsongen kommer inte att sändas på TV

När "Alla mot alla" kommer tillbaka med vad som förväntas bli den sista säsongen blir det exklusivt på Max. Kanal 5 kommer inte att sända avsnitt i höst.

Just nu pågår inspelningarna av den kommande säsongen av Alla mot alla, det mycket populära frågesportsprogrammet med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Filmtopp har tidigare kunnat rapportera att det blir den sista säsongen, åtminstone på ett tag. Inte bara har duon varnat våra läsare för att slutet kan vara nära – Wikingsson har lagt ut ett inlägg på Instagram där han uppmanar tittarna att komma med ett sista bidrag till programmets klassiska segment "Idiotfrågan". 

Därför blir det Ingen ”Alla mot alla” på Kanal 5 i höst

Enligt tidningen Expressen väljer man att inte sända Alla mot alla Kanal 5 så som vi blivit vana vid. Anledningen är att kanalen har gjort justeringar i tablån som påverkar programmets närvaro. Axel Eriksson som tillhör ledningsgruppen på Warner Bros. Discoverys nordiska contentavdelning säger följande om beslutet till Expressen: 

– Vi inleder tv-kvällen redan klockan 19 med Fångat på polisens kamera. Vi har även valt att förlänga 21-slotten från en timme till en och en halv, något som vi ser fungerar väldigt bra.

Den nya säsongen av Alla mot alla kommer istället att sändas på Kanal 5 först någon gång nästa år, bekräftar Axel Eriksson och hälsar att de ser fram emot premiären.

För Filip och Fredriks del kan en paus tänkas vara rimlig sett till vilket filmår de haft. Deras enormt hyllade dokumentär Den sista resan har både slagit rekord och blivit utsedd till Sveriges Oscarsbidrag. 

LÄS OCKSÅ: Här streamar du ”Den sista resan” – publikfavoriten av Filip och Fredrik

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste film- serie och TV-nyheterna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL