Då kommer nästa avsnitt av ”The Penguin” till Max – lång väntan för tittarna

Då kommer nästa avsnitt av ”The Penguin” till Max – lång väntan för tittarna

  • Max
Axel Diedrichs
21 september 2024 kl. 12:15

Succéseriens fortsättning dröjer längre än vanligt

Den nya Batman-serien är hetast på hela streamingmarknaden. Till tittarnas besvikelse dröjer det innan vi får se nästa avsnitt av ”The Penguin” på Max.

Den nya storserien The Penguin har öppnat på bästa möjliga vis. Inte bara har kritiker hyllat serien i sin helhet, premiäravsnittet som landat på Max har imponerat på tittare världen över. I serien följer vi Colin Farrell som en av de mest ikoniska Batman-skurkarna Oswald Cobblepot (Pingvinen) när han försöker bygga sitt kriminella imperium i Gotham. Handlingen utspelar sig någonstans mellan de två Batman-filmerna där den första kom ut 2022 och nästa släpps 2026.

– I det stora hela är The Penguin en rakt igenom underhållande och välgjord serie, som både anammar Batman-världen som vi känner den och tar den vidare i en ny riktning, skriver Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs som recenserat serien.

Då kommer nästa avsnitt av ”The Penguin” till Max – lång väntan för tittarna
Colin Farrell i "The Penguin". Foto: Max.

Då kommer nästa avsnitt av ”The Penguin” till Max

IMDb har det första avsnittet fått mäktiga 8,8/10 i betyg, vilket är samma som själva serien, och vi kan garantera att tittarna har mycket högkvalitativ spänning framför sig. Framför allt kommer Colin Farrell och hans motspelare Cristin Milioti, som gestaltar den välklädda brottslingen Sofia Falcone, att fortsätta briljera framför kameran.

Många vill nu kolla vidare på The Penguin, men vi har fått veta att det dröjer längre än väntat. Vanligtvis fortsätter serier med åtminstone ett avsnitt i veckan, men så blir alltså inte fallet den här gången. Tittarna som väntar på det andra avsnittet av The Penguin får vänta till måndagen den 30 september. Detta är bekräftat av Max själva och står listat på IMDb:s avsnittsguide för produktionen

Serien består av sammanlagt åtta avsnitt. Från och med det tredje kommer de att släppas ett i veckan. 

Vill du ha tips på något att se i väntan på nästa avsnitt? Ta då rygg på Filmtopps lista med helgens bästa streamingtips där vi även har ett par tips för dig som känner för att gå ut och besöka en biograf. 

Filmtopp håller dig uppdaterad med senaste nytt på streamingmarknaden. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL