Då har höstens upplaga av ”Kompani Svan” 2024 premiär på Max och Kanal 5

Då har höstens upplaga av ”Kompani Svan” 2024 premiär på Max och Kanal 5

  • Max
Sofie Landgren
28 augusti 2024 kl. 10:00

Höstens kändisar som utsätts för nya tuffa utmaningar

Den tredje säsongen av det uppskattade realityprogrammet "Kompani Svan" spelades in i Karlskrona i våras, nu har Filmtopp äntligen fått tag i ett spikat premiärdatum!

Här är alla deltagare i Kompani Svan 2024 – kändisarna i säsong 3. Foto: Warner Bros. Discovery+Warner Bros. Discovery via Expressen.
Foto: Foto: Warner Bros. Discovery.

"Kompani Svan" (säsong 3) är tillbaka med ny säsong på Max och Kanal 5

I "Kompani Svan" drillas tio deltagare av major Gunde Svan och kapten Mikael Tornving, som under grundutbildningen och tävlingarna tar hjälp av militära experter för att pusha aspiranterna att hitta sidor hos sig själva de inte visste fanns. Säsong 3 är inspelad på Kungsholms fort i Karlskrona.

Premiär den 2 september

Tidigare har profiler som bland andra Magnus Hedman, Agneta Sjödin, Viktor Frisk, Glenn Hysén och Rickard Olsson testat om de klarar av utmaningen och nu är det dags för en ny grupp med svenska kändisar som ska visa vad de går.

Bland deltagarna för höstens säsong hittar vi namn som tv-personligheten Julia Franzén, den tidigare Let's Dance-domaren Ann Wilson, skådespelaren Fredrik Hallgren, fotbollsprofilen Kennet Andersson, komikern Özz Nûjen, youtubern och artisten Sebastian Tadros, artisten Renaida Braun, kocken Alexandra Zazzi och Elin Härkönen från Elitstyrkans hemligheter.

Då har höstens upplaga av "Kompani Svan" 2024 premiär på Max och Kanal 5
Foto: Filmtopp Int.

I samtal med Filmtopp säger Gunde Svan att tittarna kan förvänta sig att få följa en grupp deltagare med sällan skådad kämparglöd:

– Den här säsongen är det utan tvekan en enorm vilja i gänget som kommer, säger Gunde Svan. De är beredda att ge järnet helt enkelt.

Missa inte den tredje säsongen av "Kompani Svan" som går av stapeln måndag den 2 september i Kanal 5 och på streamingtjänsten Max,

Här kan du läsa med om årets säsong:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL