Då har höstens största TV-serie premiär

Då har höstens största TV-serie premiär

  • Max
Axel Diedrichs
01 augusti 2024 kl. 12:25

Titeln som Max-prenumeranterna väntar på

I höst får vi äntligen se Max efterlängtade dramaserie "The Penguin" med Colin Farrell i rollen som en av Batmans stora fiender.

Med den nya och vassare säsongen av flaggskeppet House of the Dragon är blickarna riktade på Max. Kort efter att Game of Thrones-spinoffen lidit mot sitt slut, ser streamingtjänsten till att åter ta tillbaka tittarnas fulla uppmärksamhet. Detta genom att släppa den efterlängtade dramaserien The Penquin med den stora filmstjärnan Colin Farrell. Allting pekar på att det här blir höstens största händelse på seriefronten.

I den kommande storproduktionen följer vi gangstern Oswald Cobblepot, även känd som "Pingvinen", när han efter händelserna i biofilmen The Batman från 2022 försöker ta över den organiserade brottsligheten i Gotham. Farrell som hyllades enormt för sin rolltolkning kommer att återvända som Pingvinen.

Farrell får sällskap av flera kända ansikten, däribland Cristin Milioti, som vi sett i bland annat The Wolf of Wall Street och Palm Springs. Här spelar hon en av medlemmarna i den notoriska Falcone-familjen.

Då har höstens största TV-serie premiär
Colin Farrell som Pingvinen i "The Batman". Foto: Warner Bros.

Då har höstens största serie "The Penquin" premiär på Max

2026 är det premiär för The Batman 2, uppföljaren med Robert Pattinson, och The Penquin som släpps mellan de två filmerna är utvecklad av deras regissör Matt Reeves. Han har medverkat både som producerat och som manusförfattare. Gissningsvis är serien tänkt att fungera som en brygga mellan filmerna.

Pingvinen kommer att ha en plats i nästa Batman-film. Om Batman kommer att medverka i Pingvinens serie? Det har vi för närvarande inga konkreta uppgifter om, men nog ryktas det om att han dyker upp. Vi får alla hålla utkik efter Gothams hämnare när det väl är dags. 

The Penquin är en miniserie bestående av åtta avsnitt. Premiären landar på svenska Max den 20 september, en dag efter att den släpps internationellt.

Har du ännu inte sett trailern till vad som blir höstens allra största TV-serie? Då kan du ladda upp och se den här:

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste film- serie och TV-nyheterna.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL