Äntligen är ”The Penguin” tillbaka med nytt avsnitt

Äntligen är ”The Penguin” tillbaka med nytt avsnitt

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
30 september 2024 kl. 19:15

Maktkampen i Gotham fortsätter

Efter en längre väntan än vad många hade förväntat sig är det äntligen dags att bänka sig framför "The Penguin" avsnitt två.

Höstens mest efterlängtade serie hade premiär den 20 september när The Penguin med Colin Farrell i titelrollen landade på streamingtjänsten Max. Spinoffen på Matt Reeves The Batman (2022) har gjort omedelbar succé genom att snabbt klättra upp till toppen på listan över de mest sedda serierna på Max, och den kan dessutom stoltsera med imponerande 8,8 i betyg på IMDb.

Sedan det uppskattade första avsnittet har väntan på nästa dock varit längre än vanligt. Ett okonventionellt lanseringsschema från Warner Bros. Discovery och Max har inneburit att vi fått vänta hela tio dagar mellan det första och andra avsnittet.

Nu kan vi glädjande nog meddela att avsnitt två finns tillgängligt att streama och att det från och med i dag kommer ett nytt avsnitt i veckan.

RECENSION: The Penguin (2024)

Äntligen är ”The Penguin” tillbaka med nytt avsnitt
Foto: Warner Bros. Discovery.

”The Penguin” är tillbaka på Max

När ”The Penguin” nu är tillbaka på Max får vi fortsatt följa Oswald Cobb i hans försök att ta kontrollen över Gothams kriminella värld i tomrummet som Carmine Falcone efterlämnade efter händelserna i The Batman. Cobb står dock inte utan konkurrenter och en av dem är Carmines dotter, Sofia ”The Hangman” Carmine (Cristin Milioti). I säsongens andra avsnitt försöker Cobb att spela ut familjerna Falcone och Maroni mot varandra.

Miniserien The Penguin är inte bara en fortsättning på händelserna i The Batman, utan är också tänkt att fungera som någon form av brygga till filmens uppföljare, The Batman Part II, som har förmodad premiär någon gång 2026.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL