Alla mot alla snart tillbaka? Filip och Fredrik hintar

Alla mot alla snart tillbaka? Filip och Fredriks hint till tittarna

  • Max
Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 september 2024 kl. 09:32 | Publicerad 03 september 2024 kl. 11:15

En ny säsong kommer – men den släpps senare än vanligt

Många har undrat vad som sker med den nya säsongen av "Alla mot Alla", men nu verkar den äntligen snart vara på gång till Max och Kanal 5.

Inför hösten har streamingtjänsten Max gått ut med många stora nyheter och nu befinner vi oss mitt i en stor premiärvecka. Bland annat är både Kompani Svan och Över Atlanten tillbaka, tillsammans med den nya satsningen The Floor som leds av Anders Jansson. Gällande nästa säsong av den stora tittarfavoriten Alla mot alla har det däremot varit tyst. 

Alla mot alla snart tillbaka? Filip och Fredrik hintar
Foto: Max / Kanal 5.

Hinten pekar på att "Alla mot alla" snart är tillbaka

Filip och Fredriks program är älskat av svenskarna och sedan 2019 har man redan släppt elva säsonger och 650+ avsnitt, vilket gjort deras egensinniga frågesport till en självklarhet bland tittarna. Men det verkar inte vara garanterat att Alla mot alla kommer fortsätta i flera år till. Programledarduon har berättat för Filmtopp att Alla mot alla kan vara på väg mot en paus, om inte ett definitivt slut. 

Men trots tankar på att eventuellt bryta programmet har de lovat att det kommer fler avsnitt, och nu verkar det som att den nya säsongen äntligen är på väg. Produktionen har nämligen gått ut med att de söker publik till inspelningen, något som både Fredrik Wikingsson och Filip Hammar delat vidare på sina sociala medier. 

LÄS OCKSÅ: ”Alla mot alla” läggs ner – Fredrik Wikingsson bekräftar

Alla mot alla snart tillbaka? Filip och Fredrik hintar

Att man först nu ska dra igång inspelningen vittnar om en senare höstsäsong än vanligt – tidigare har de haft premiär sent i augusti eller tidigt in på september. Detta kan ha sin förklaring i att Filip och Fredrik haft en flitig vår och sommar med deras lyckade film Den sista resan som kan bli Sveriges Oscarsbidrag. Duon har spenderat månader med att promota den på biografer runt om i landet.

För tittarnas del lär det viktigaste vara att de två överhuvudtaget fortsätter med Alla mot alla när vi sjunker in i hösten och vardagens TV-underhållning blir mer vital.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det finns ett premiärdatum för den nya säsongen av "Alla mot alla". Vill du framför allt följa vår TV-och realitybevakning så ska du hålla utkik på Realityopp

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL