”Alla mot alla” läggs ner – Fredrik Wikingsson bekräftar

”Alla mot alla” läggs ner – Fredrik Wikingsson bekräftar

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 09:11 | Publicerad 04 september 2024 kl. 09:08

”Nu gör vi det EN SISTA GÅNG”

"Alla mot alla med Filip och Fredrik" rullade igång våren 2019 och sedan dess har det hunnit bli elva hela säsonger, med en tolfte på väg. En tolfte säsong som nu ser ut att bli den allra sista, enligt Fredrik Wikingsson.

Radarparet Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har under en längre tid hintat om att tittarfavoriten Alla mot alla, det finurliga frågesportprogrammet där kända svenskar tävlar mot varandra, börjat sjunga på sista versen.

När Filip och Fredrik pratade med Filmtopp i våras bekräftade de att säsong 12 kommer att bli av, men erkände samtidigt att de inför var och en av de senaste säsongerna tänkt att det kan ha blivit den sista.

– Inför varje säsong så tänker vi nog att det ska vara den sista, så det tänker man väl nu också, sa Fredrik Wikingsson då.

Nu ser det ut som om den tolfte och kommande säsongen till sist kommer att bli programmets avslutande.

”Alla mot alla” läggs ner – Fredrik Wikingsson bekräftar
Foto: Filmtopp Int.

”Alla mot alla” går i graven? Fredrik Wikingssons hint

Efter en lång tids tystnad kom det i dagarna livstecken från Alla mot alla när de inledde jakten på publik inför den nya säsongen. Men nu tvingas peppen inför en tolfte säsong bytas ut mot ett visst vemod eftersom Fredrik Wikingsson tycks bekräfta på sociala medier att det blir succéns allra sista.

Som så ofta när en ny runda av Alla mot alla väntar har Wikingsson vänt sig till Instagram för att fråga sina följare om de har någon passande fråga till det uppskattade programsegmentet "Idiotfrågan".

I dag har Wikingsson vänt sig till sina följare ännu en gång, men inlägget han postat på Instagram läser samtidigt väldigt mycket som ett farväl till programmet:

Ja, det har sannerligen varit ett av de stora glädjeämnena med ”Alla mot Alla”, att läsa era fenomenala förslag till Idiotfrågor. Älskar er påhittighet. Nu gör vi det EN SISTA GÅNG, skriver Wikingsson.

”Alla mot alla” läggs ner – Fredrik Wikingsson bekräftar
Skärmdump från Instagram @fwikingsson.

 

Någon form av officiell bekräftelse på att Alla mot alla läggs ner har ännu inte dykt upp, men det är svårt att tolka Wikingssons ord på något annat sätt.

Frågan är om "Alla mot alla" går i graven för gott eller om det bara läggs på is tills vidare. I vårens intervju med Filmtopp förtydligade Filip Hammar att deras återkommande tankar om att varje säsong blir den sista snarare kan handla om att det blir en paus än någonting permanent. Tiden får utvisa hur det blir, men vi håller tummarna för att tittarfavoriten kommer tillbaka förr eller senare.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i tv- och realityvärlden

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL