Hetaste filmerna och serierna just nu – titlarna som stremas mest världen över

Hetaste filmerna och serierna just nu – titlarna som stremas mest världen över

Sofie Landgren
04 oktober 2024 kl. 18:00

Filmtopp listar

Filmtopp har åter igen gjort en djupdykning för att ta fram de filmer och serier som går varmast på streamintjänsterna världen över just nu. Här är titlarna som ses mest just nu.

Streamas mest på disney just nu
Foto: Disney+.

Titlarna som streamas mest på Dsiney+ världen över just nu

Film – Insidan ut 2 (2024)

Vi återvänder till den nyblivna tonåringen Jennys sinne, där huvudkontoret plötsligt börjar rivas för att göra plats för något helt oväntat: nya känslor! Glädje, Vemod, Ilska, Rädsla och Avsky, som länge har drivit verksamheten med framgång, blir osäkra på hur de ska hantera nykomlingen Ängslan.

Efter succén på bio, där filmen blivit den mest inkomstbringande animerade filmen någonsin, fortsätter framgångarna nu även på streamingmarknaden.

Serie – Grey's Anatomy (samtliga 21 säsonger)

Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karriärer som praktikanter på sjukhuset.

Den senaste, 21:a säsongen av långköraren Grey's Anatomy har premiär på Disney+ den 10 oktober.

LÄS ÄVEN: Nya Disneyfilmer 2025 – alla spikade titlar

Mest stremade på netflix just nu
Foto: Netflix.

Titlarna som streamas mest på Netflix världen över just nu

Film – A True Gentleman (2024)

Saygın verkar ha skapat en plats åt sig själv i en värld av lyx och glitter. För de flesta i staden ses han som den ultimata förföriske charmören för rika kvinnor. Ändå, bakom denna polerade charm döljer sig en helt annan verklighet. Saygın är en man som ger kvinnor den känslomässiga tillfredsställelse de längtar efter, även om de inte ordagrant uttrycker det. Hans roll är att få dem att känna sig unikt värderade.

Det finns dock en avgörande fråga som han aldrig har funderat på: Var är min egen lycka? Denna fråga, tidigare outredd, börjar få genklang hos honom efter att ha träffat den unge och oskyldige Nehir. Som ett resultat börjar den noggrant konstruerade balansen i hans liv att nystas upp.

Serie – Nobody Wants This (säsong 1)

Sex- och dejtingpodcastern Joanne och den hängivna, nyblivna singeln och rabbinen Noah möts på en fest. När de går ut – tillsammans – kan det osannolika paret, Joanne (Kristen Bell) och Noah (Adam Brody), känna av att det finns någon form av kemi mellan dem. Men också potentiella hinder mellan dem, som exempelvis deras olika syn på livet, alla moderna hinder för att kunna älska, och deras ibland välmenande, men också saboterande familjer, som dessutom inkluderar hennes syster Morgan (Justin Lupe) och hans bror Sasha (Timothy Simons).

LÄS ÄVEN: Nya filmer och serier på Netflix i oktober 2024 – Outer Banks, Tomb Raider m.m.

mest streamade på Prime Video just nu
Foto: Prime Video.

Titlarna som streamas mest på Prime Video världen över just nu

Film – Killer Heat (2024)

I denna nutida film noir-thriller anlitas en amerikansk privatdetektiv i Grekland för att undersöka ett mystiskt dödsfall på Kreta, där svartsjukan sitter djupt i offrets inflytelserika familj.

Denna Jo Nesbø-adaption har totalsågats, men någonting verkar den ändå göra rätt för tittarna fortsätter att titta på den.

Serie – Sagan om ringen: Maktens ringar (samtliga 2 säsonger)

Serien tar vid i en jämförelsevis fredlig tid då vi följer karaktärerna när de ställs inför ondskans återkomst till Midgård. Från Dimmiga Bergens mörkaste djup till den majestätiska Lindon-skogen och det andlöst vackra öriket Numenor, ända till kartans yttersta utposter, kommer dessa kungarikens och personers historia att leva kvar långt efter att de själva försvunnit.

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på Prime Video i oktober 2024 – maxad premiärmånad

Mest streamade titlarna på Apple TV+ just nu
Foto: Apple TV+.

Titlarna som streamas mest på Apple TV+ världen över just nu

Film – Wolfs (2024)

Två rivaliserande fixares vägar korsas när båda kallas in för att mörklägga en framstående New York-makthavares felsteg. Under en explosiv natt måste de lägga sitt missnöje – och sina egon – åt sidan för att klara uppgiften.

Serie – Slow Horses (samtliga 4 säsonger)

Detta fyndiga spiondrama följer ett dysfunktionellt team av MI5-agenter – och deras förhatliga chef, den ökände Jackson Lamb – medan de försöker navigera spionvärldens dimridåer för att försvara England från ondskans krafter.

LÄS ÄVEN: Höjdpunkter på Apple TV+ hösten 2024 – storsatsningar med Hollywoodstjärnor

Mest streamade titlarna på max världen över just nu
Foto: Max.

Titlarna som streamas mest på Max världen över just nu

Film – Bad Boys: Ride or Die (2024)

När kapten Howard blir anklagad för att ha varit korrupt, lovar Mike och Marcus att rentvå hans namn. Men när de närmar sig sanningen, blir de själva anklagade och måste fly med ett pris på sina huvuden.

Serie – The Penguin (säsong 1)

En krimdrama som skildrar Oswald "Oz" Cobbs kamp för makt och kontroll över Gotham City.

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på Max i oktober 2024

OBS! Datan för listan hämtades den 3 oktober. Vissa ändringar kan ha förekommit sedan dess.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL