Här är trailern till nya Johan Falk: ”Enormt intresse”

Här är trailern till nya Johan Falk: ”Enormt intresse”

Axel Diedrichs
30 september 2024 kl. 09:00

Huvudskaparen Anders Nilsson lyrisk över fansens engagemang

I samband med premiären av Johan Falk-boken "De döda och de levande" kan vi på Filmtopp exklusivt dela med oss av dess spännande trailer.

En mystisk grav... En officiellt död snut... En gangster som lagt av... nu kan vi äntligen dela trailern till det efterlängtade nya Johan Falk-kapitlet De döda och de levande. Efter succén med den föregående boken Slutet var bara början kan fansen nu ta del av uppföljaren som tvingar Johan Falk in i en farlig allians med självaste Seth Rydell, gangstern som han och hans GSI-team haft många dueller med genom åren. 

LÄS OCKSÅ: Alla vill se nya Johan Falk-filmer – här är sista pusselbiten som saknas

Foto: TV4.

Filmtopp delar exklusiv Johan Falk-trailer

Svenskarna fortsätter att kasta sig över allt som har med Johan Falk att göra. Efter den prisbelönta och brett hyllade första första boken kan de nu få tag på uppföljaren De döda och de levande – och trycket har varit högt. Redan inför sin premiär toppade boken listorna och den här gången har man behövt trycka mer än fem gånger så många böcker. Baserat på vad berättelsen handlar om lär fansen inte bli besvikna. 

Här är den officiella synopsisen till De döda och de levande

Mannen som saknar två fingrar på högerhanden gör sig redo att ännu en gång lämna Göteborg och återvända till skuggorna. Han, kriminalkommissarie Johan Falk, är nämligen död. Åtminstone officiellt.

Den före detta gangstern och informatören Seth Rydell drömmer om ett hederligt liv, men vissa saker går inte att lämna bakom sig. Bara ett kliande avtryckarfinger står mellan honom och katastrof.

Den undre världen har förändrats, och när nya fiender kräver in gamla skulder tvingas Johan och Seth in i en farlig allians. Det är inte bara deras frihet som står på spel utan också deras liv.

Här finns "De döda och de levande" att beställa hem

Här kan du reservera boken och hämta den i butik

Författaren och Johan Falks huvudskapare, Anders Nilsson, är lyrisk över intresset som den nya boken har genererat: 

– Det har varit en helt fantastisk helg på Bokmässan i Göteborg. Jag var där förra året också, då med den första Falkboken, och intresset var jättestort redan då. Men det var inget mot hur det är nu. Folk verkligen tokälskar Falken och hans vänner och ovänner. Vi hade nu tryckt upp fem gånger fler böcker än för ett år sedan. Men det räckte inte. Redan innan boksläppet idag har vi fått beställa en andra tryckning av tryckeriet. Helt enormt intresse. Jag är så glad över alla fans som verkligen älskar dessa stories, säger han till Filmtopp. 

LÄS OCKSÅ: Det stora Johan Falk-quizet – bara de äkta fansen får alla rätt

Se trailern till "Johan Falk – De döda och de levande" här: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL