Första bilderna från sista säsongen av Game of Thrones

Första bilderna från sista säsongen av Game of Thrones

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 08 januari 2019 kl. 08:01

HBO:s teaser för kommande premiärer visar ett smakprov på mötet mellan Daenerys Targaryen och Lady Sansa.

Det har nästan gått ett och ett halvt år sedan det senaste avsnittet av "Game of Thrones" sändes. Inför den extremt efterlängtade sista säsongen har HBO släppt de första officiella bilderna från den slutliga uppgörelsen om Järntronen.

Enligt Empire Online var det under ett reklamavbrott av nattens Golden Globe-gala som HBO sände en teaser för kanalens mest efterlängtade premiärer. Korta klipp från bland annat True Detective, Veep, Watchmen och, inte minst, Game of Thrones flimrade förbi TV-tittarna under en såväl intensiv som förvirrande minut. Bland annat fick vi en glimt av mötet mellan Danerys Targaryen och Lady Sansa.

Trots att HBO släppte en teaser för kommande säsong av Game of Thrones redan för en dryg månad sedan, vars symbolik Filmtopps egen Andreas Ziegler tolkade, är de nya bilderna alltså de första där vi faktiskt få se några av karaktärerna.

Den åttonde och sista säsongen kommer att ha premiär i april 2019. Exakt datum är ännu inte fastställt. Till dess får vi hålla till godo med teaser-trailern och bilderna som återfinns nedan:

Kit Harington och Emilia Clarke som Jon Snow och Daenerys Targaryen
Jon Snow och Danerys Targaryen. Foto: HBO Nordic.
Sophie Turner som Sansa Stark och Gwendoline Christie som Brienne
Sansa Stark och Brienne of Tarth. Foto: HBO Nordic.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=Y7vrjkheBt8

Vem vill du se på Järntronen i sista avsnittet?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL