Efter Lasse Kronérs dundersuccé på slottet – kan bli TV-program nästa sommar

Efter Lasse Kronérs dundersuccé på slottet – kan bli TV-program nästa sommar

Sofie Landgren
08 augusti 2024 kl. 18:00

"Det har varit ett stort intresse"

Tack vare ett otroligt högt publikengagemang under Lasse Kronérs allsång på Tjolöholms Slott den här sommaren ser programmet ut att få en plats i TV-rutan redan nästa sommar.

Lasse Kronér
Programledare Lasse Kronér. Foto: SVT.

"Lasse på slottet" lutar åt TV efter sommarens succé

Under sommaren har den folkkäre programledare Lasse Kronér tagit sig an en egen typ av allsång på det anrika slottet Tjolöholms Slott i Fjärås utanför Kungsbacka. Till mångas besvikelse valde både Lasse och produktionen att inte sända programmet på TV trots en stor efterfrågan hos svenska folket. Göteborgarnas motsvarighet till Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg lades ner 2023 så det finns definitivt plats för Lasses allsång i TV-tablån. Tack vare den faktorn och alla tusentals besökare som tagit sig till Tjolöholms Slott den här sommaren kan formatet bli ett TV-program redan nästa sommar.

Lasse Kronér
Programledare Lasse Kronér. Foto: SVT.

"Det har varit ett stort intresse"

Tack vare Lasse och artister som Tommy Nilsson, Jessica Andersson, Kalle Moraeus och en hel drös med hemliga gäster har allsången gjort succé. I en intervju med lokaltidningen Kungsbackaposten säger producenten Martin Johansson följande om evenemangets framtid.

– Jag och Lasse har hela tiden sett det som ett långsiktigt projekt. Det blev ju en succé. Det har varit ett stort intresse från en del olika produktionsbolag, men vi har inte ens velat gå in i de diskussionerna under sommaren. Vi ska sätta oss med det nu efteråt. Men det hade varit jätteroligt för hela Kungsbacka om det blev ett TV-program, säger Martin till Kungsbackaposten.

Redaktionen på Filmtopp känner sig ganska säkra på att Lasses allsång kommer att ta sig in i TV-rutan redan nästa sommar, så Kungsbacka, håll i hatten!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL