TIPS: Sprillans ny skruvad skräckfilm på Disney+

TIPS: Sprillans ny skruvad skräckfilm på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
12 oktober 2024 kl. 08:00

Om en obehaglig barnprogramledare

Att streamingtjänsten Disney+ tar in nya skräckfilmer hör till ovanligheten, men nu kan Filmtopp komma med glädjande besked till skräckfilmsälskaren. Nu har nämligen skräckfilmen "Mr. Crocket" premiär.

Nu kan du streama nya skräckfilmen "Mr. Ckrockett" på Disney+

När jag läser på om Disney+ helt nya skräckfilm Mr. Crocket ser det ut som att filmen tar sin början år 1993, men snabbt hoppar över till 1994, vilket är då själva huvudhistorien utspelar sig och berättelsen med huvudrollsinnehavaren (Jerrika Hinton) börjar. Filmens handlingen kretsar kring en mystisk programledare för ett barnprogram, Mr. Crocket, som magiskt kan kravla sig ut ur TV-apparater. Hans lömska tricks går ut på att kidnappa små barn och brutalt mördar deras föräldrar.

LÄS ÄVEN: Över 50 skräckfilmer att streama i oktober 2024 – Netflix, Viaplay, Max m.fl. 

Mr. Crocket (2024)
Foto: Disney+.

Filmens synopsis

En ensamstående mamma tror att hon har hittat nyckeln till att lugna sitt barn – en VHS-kopia av ett konstigt barnprogram som heter Mr. Crocket's World. Men en mörkare, blodigare hemlighet väntar på att invadera deras hem inifrån bandet.

Filmens officiella trailer

Jag som personligen är ett stort fan av skräckfilmer och har sett allt från bra till dålig skräck får en känsla av att Mr. Crocket skulle kunna vara en film som man kan uppskatta. Samtidigt tror jag också att den kan vara av den mediokra sorten, som inte kommer att få generellt höga betyg och som kanske inte är lämpad för den kräsne skräckfilmstittaren. Men, med det sagt tycker jag ändå att du ska passa på att se trailern här nedan för att göra din egen bedömning.

Missa inte "Mr. Crockett" som finns att streama på Disney+ från och med i dag den 11 oktober.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL