Tidernas största animerade film finns nu att streama: ”Underbar!”

Tidernas största animerade film finns nu att streama: ”Underbar!”

  • Disney+
Sofie Landgren
25 september 2024 kl. 11:00

Nu kan man streama biosuccén

Den älskade filmen "Insidan ut" har fått en uppföljare och nu checkar nya känslor in i Jennys kontrollcentrum tack vare att tonåren knackar på dörren. Pixars globala storsuccé har nu hittat till Disney+.

Trailer för Insidan ut 2 slår rekord – så många har sett den
Foto: Walt Disney Studios.

Streamingpremiär för "Insidan ut 2" på Disney+

År 2015 hade Pixar Animation Studios och Walt Disneys animerade film Insidan ut premiär, en film som snabbt blev älskad över hela världen tack vare dess unika handling som utspelar sig inuti ett barns hjärna, mer specifikt Jennys hjärna. Där får tittarna lära känna känslorna som bor i hennes "Huvudkontor", ett kontrollcentrum inuti hjärnan, och följa med på känslokaraktärernas resa genom Jennys humör och känslosvängar.

Väntan är över

Publikens efterfrågan en uppföljare har varit stor och nu 9 år senare kan tittarna äntligen få ta del av Insidan ut 2 hemma i TV-sofforna. Trots att filmen fortfarande går otroligt bra på bio – bättre än någon annan animerad film i historien – checkar den in på Disney+. Insidan ut 2 är sedan en tid tillbaka den "största" animerade filmen någonsin, sett till inspelade pengar på bio.

På den amerikanska recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen fått hela 95% i positiva omdömen från publiken och kommentarsfältet är fyllt av hyllningar.

– Jag älskade allt med den här filmen, jag hoppas att vi får fler bra filmer som denna.

– Mycket bra! Berättelsen var oklanderlig. Det är definitivt en "tårkanalsöppnare".

– Jag fullkomligt njöt av Insidan ut-uppföljaren. Jag tycker att berättelsen lyfte fram utmaningarna med att vara en tonårsflicka. Jag tycker särskilt att ångesten var insiktsfull.

–  Underbar film! Blev en av mina favoritfilmer genom tiderna direkt! Jag förväntade mig inte detta från en uppföljare men Pixar vet verkligen hur man levererar. Den här filmen är en omedelbar klassiker och jag är så glad att den finns för framtida generationer att se. Jag önskar att den här filmen fanns när jag växte upp men även i min ålder tycker jag att den är oerhört värdefull. Helt klart årets bästa film!

Den nya filmen Insidan ut 2 handlar om att Jenny nu har blivit tonåring och med det flyttar ett gäng helt nya känslor in i hennes huvud.

Missa inte den otroligt sevärda animerade "Insidan ut 2" som har streamingpremiär på Disney+ i dag, den 25 september.

LÄS OCKSÅ: Unik actionfilm med Joel Kinnaman oväntad tittarfavorit: ”Förträfflig”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL