Star Wars-stjärnan hyllas i ny boxningsserie: ”En kraft att räkna med”

Star Wars-stjärnan hyllas i ny boxningsserie: ”En kraft att räkna med”

  • Disney+
Sofie Landgren
09 oktober 2024 kl. 20:00

”Imponerande rollprestationer”

Disney+ nya dramaserie utforskar en boxares motståndskraft mot brutaliteten i ringen och farorna i den kriminella världen. Nu hyllas Star Wars-stjärnan Diego Luna för sin roll som managern Andy Lujan i "La Máquina".

Star Wars-stjärnan Diego Luna är med i Disney+ nya serie "La Máquina"

I dag, den 9 oktober är det premiär på Disney+ för den nya dramaserien La Máquina. Gael García Bernal och Diego Luna, två ikoner inom mexikansk film, spelar huvudrollerna i Marco Ramirez nya, gripande serie som utforskar en boxares motståndskraft mot brutaliteten i ringen och farorna i den kriminella världen – det är en serie som dyker ner i hjärtat av den hänsynslösa boxningsvärlden.

Diego Luna, bland annat känd för sina roller i Star Wars-produktionerna Rogue One och Andor, och motskådepelaren Gael García Bernal tar just nu kritikerna med storm tack vare sitt otroliga samspel i rollerna som boxaren Esteban Osunas (Gael García Bernal) och hans bästa vän och manager Andy Lujan (Diego Luna).

Det här skriver bland annat de största kritikerna om skådespelarnas insatser på Rotten Tomatoes, där serien har debuterat med 91% positiva omdömen:

– Bernal och Luna är en kraft att räkna med när de skådespelar tillsammans, och bara det kommer att generera tittare, skriver Maggie Lovitt för Collider.

– När det kommer till kritan är La Máquina en mycket sevärd serie, främst på grund av imponerande rollprestationer av Diego Luna och Gael Garcia Bernal, skriver Sean Boelman för FandomWire.

La Máquina bevisar att Bernals och Lunas talang går att föra över sömlöst från bioduken till streaming, skriver Priscilla Blossom för TheWrap.

Star Wars-stjärnan hyllas i ny boxningsserie: ”En kraft att räkna med”
Foto: Disney+.

Det här väntar i "La Máquina" med Diego Luna

Efter en förödande förlust är Esteban “La Máquina” Osuna i en svacka i sin boxningskarriär. Som tur är hans manager och bästa vän Andy Lujan fast besluten om att få tillbaka honom till toppen. Men när en brottslig organisation dyker upp blir insatserna för hans comeback-match på liv och död. Samtidigt måste Esteban jonglera sin kamp i ringen med personliga demoner och att skydda sin familj.

Samtliga sex avsnitt av "La Máquina" finns nu att streama på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL