Nytt mysterium ska lösas i Disney+ bästa serie: ”Blir bara bättre”

Nytt mysterium ska lösas i Disney+ bästa serie: ”Blir bara bättre”

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
27 augusti 2024 kl. 19:00

Stjärnspäckad ny säsong av kriminalkomedin har 96 % på Rotten Tomatoes

En av Disney+ absolut bästa serier är tillbaka med en ny säsong. Mysdeckaren "Only Murders in the Building" intar streamingtjänsten och den tokhyllas av kritikerna.

Disney+ är streamingtjänsten som kan stoltsera med titlar från världens största varumärken inom film och tv, såsom Star Wars och Marvel, men en av deras allra bästa serier hör hemma långtifrån dessa fantasyvärldar som präglas av överdådigt spektakel. Tvärtom är tittar- och kritikerfavoriten Only Murders in the Building – den mysigaste av alla mysdeckare som finns – väldigt jordnära, trots sin enorma stjärnglans.

Only Murders in the Building, med trion Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez i huvudrollerna (och med stjärnor som Tina Fey, Meryl Streep, Paul Rudd m.fl. i biroller), är nu tillbaka med sin fjärde säsong.

Serien följer tre true crime-intresserade främlingar som bor i samma byggnad och knyter ett okonventionellt vänskapsband när de börjar luska i ett mystiskt mordfall som inträffar i deras hyreshus. Tillsammans skapar de en podcast som når allt större framgångar och i den fjärde säsongen tar den och deras erfarenheter dem hela vägen från New York till Hollywood. Det dröjer inte länge innan ännu ett mysterium måste lösas.

LÄS OCKSÅ: 11 hyllade komediserier du inte sett – men måste se

Nytt mysterium ska lösas i Disney+ bästa serie: ”Blir bara bättre”
Foto: Disney+

Premiär på Disney+ för "Only Murders in the Building" säsong 4 – hyllas av kritikerna

De tidigare säsongerna av Only Murders in the Building har som sagt älskats av såväl tittare som kritiker, och serien kan hålla huvudet högt med 8,1 i betyg på IMDb samt 97 % på Rotten Tomatoes. Tittarreaktionerna från den nya säsongen är fortfarande begränsade, men desto fler positiva omdömen har trillat in från pressen. I skrivande stund matchar Rotten Tomatoes-betyget för säsong 4 sånär serien som helhet, med 96 % positiva omdömen.

– Efter fyra säsonger blir Only Murders in the Building på något sätt bara bättre och bevisar att rätt kemi han bära en serie längre än det går att föreställa sig, skriver Looper i sin recension.

– Som kvick, underbar och konstig på de bästa av sätt fortsätter Only Murders in the Building att vara en av de bästa mysterieserierna som finns, tycker Collider.

– Framkallar fler skratt än någon annan komedi i rutan sedan förra årets säsong, slår The Daily Beast fast.

Säsong 4 av Only Murders in the Building består av totalt 10 avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag fram till och med den 29 oktober.

Streama "Only Murders in the Building" på Disney+ och följ Filmtopp på Facebook för fler ovärderliga tips.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL