Det här tittar svenskarna på just nu – veckans mest streamade

Det här tittar svenskarna på just nu – veckans mest streamade

Sofie Landgren
18 oktober 2024 kl. 10:02

Hetaste filmerna och serierna just nu

Filmtopp har återigen grottat ner sig i statistik för att kunna ge en sammanställning över vilka filmer och serier svenskarna streamar mest just nu. Nedan hittar du de titlar som svenskarna sett mest under veckan.

Mest streamade filmerna och serierna i Sverige just nu

Mest streamade på Apple TV+
Foto: Apple TV+.

Mest streamade titlarna på Apple TV+ just nu

Film – Wolfs (2024)

Två rivaliserande "städares" vägar korsas när båda, helt ovetandes om varandra, kallas in för att mörklägga ett rejält snedsteg från en framstående makthavare i New York. Under en explosiv natt måste de lägga sitt missnöje och sina egon åt sidan för att klara uppgiften.

Serie – Shrinking (2023)

En otroligt sevärd och mysig serie om Jimmy som kämpar med sorgen efter sin hustrus bortgång och att vara pappa, vän och terapeut samtidigt. Han bestämmer sig för att prova ett nytt tillvägagångssätt med alla han möter: ofiltrerad, brutal ärlighet. Kan han hjälpa sig själv genom att hjälpa andra?

LÄS ÄVEN: Höjdpunkter på Apple TV+ hösten 2024 – storsatsningar med Hollywoodstjärnor

Mest streamade på netflix
Foto: Netflix.

Mest streamade titlarna på Netflix just nu

Film – Lonely Planet (2024)

En nyseparerad kvinnlig författare åker på en skrivarretreat till Marocko, där hon får känslor för en yngre man som omvärderar alla livsval.

Serie – Love Is Blind (2020)

Nick och Vanessa Lachey leder ett socialt experiment där singlar letar efter kärleken och förlovar sig – innan de sett sin partner.

LÄS ÄVEN: Nya filmer och serier på Netflix i oktober 2024

Mest streamade titlarna på Viaplay just nu
Foto: Noble Entertainment / Patricia Recourt/Viaplay.

Mest streamade titlarna på Viaplay just nu

Film – Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Livvakten Michael Bryce och lönnmördaren Darius Kincaid är tillbaka med ännu ett livsfarligt uppdrag. Fortfarande utan licens och under granskning tvingas Bryce hjälpa Darius ännu mer instabila hustru, den internationellt ökända svindlaren Sonia Kincaid. Trion hamnar i en global komplott och upptäcker snart att de är de enda som står mellan Europa och en hämndlysten, mäktig galning.

Det här är en uppföljare till The Hitman's Bodyguard (2017).

LÄS ÄVEN: TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay just nu

Serie – Paradise Hotel (2024)

Det är ett gäng exalterade deltagare som checkar in på hotellet – villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten mot en halv miljon kronor. Viaplay har lovat att denna nygamla version av Paradise Hotel kommer att bjuda på mycket drama, humor, romanser och brutna löften.

Mest streamade titlarna på Max just nu
Foto:  Warner Bros. Pictures.

Mest streamade titlarna på Max just nu

Film – Caddo Lake (2024)

När en åttaårig flicka mystiskt försvinner på Caddosjön börjar en rad tidigare dödsfall och försvinnanden kopplas ihop och förklaringen till händelserna är allt annat än vad man kan tänka sig.

Serie – The Floor (2024)

Hundra tävlande möts i kunskapsdueller på ett enormt spelbräde. Den spelare som till sist kontrollerar hela golvet har vunnit hela spelat.

LÄS ÄVEN: Anders Jansson och Erik Ekstrand om nya The Floor: ”Klickade verkligen”

mest streamade på Dsiney+ just nu
Foto: Disney+.

 

Mest streamade titlarna på Disney+ just nu

Film – Insidan ut 2 (2024)

Den älskade filmen Insidan ut har fått en uppföljare och nu checkar nya känslor in i huvudkaraktären Jennys kontrollcentrum i hjärnan tack vare att tonåren knackar på dörren.

LÄS ÄVEN: Recension: Insidan ut 2 (2024)

Serie – Grey's Anatomy (2005)

Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karriärer som praktikanter på sjukhuset. En långkörare till serie som nu är inne på sin 21 säsong.

LÄS ÄVEN: Nya Disneyfilmer 2025 – alla spikade titlar

mest streamade på Prime just nu
Foto: RLJE Films /  Amazon Studios.

Mest streamade titlarna på Prime Video just nu

Film – No Way Up (2024)

Människor med olika bakgrund befinner sig på ett flygplan som störtar i Stilla havet. Flygresan förvandlas till en ren mardröm där syret sakta försvinner och faror smyger på från alla håll.

Serie – Sagan om ringen: Maktens ringar (2022)

Serien utspelar sig före Sagan om ringen-filmerna. Tillhör du en av de som uppskattar trilogin bör du definitivt se denna helt otroligt spännande serie!

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på Prime Video i oktober 2024 – maxad premiärmånad

Om du är nyfiken på vad svenskarna streamde mest förra veckan tar du reda på det genom att gå in på: Filmer och serier som ses mest i Sverige just nu – veckans mest streamade 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL