Därför häktas Ex on the Beach-stjärnan: ”Grovt brott”

Därför häktas Ex on the Beach-stjärnan: ”Grovt brott”

Filmtopp
23 juli 2024 kl. 11:04

Befinner sig nu i häkte

En berömd kvinnlig realitystjärna som medverkat i flera säsonger av "Ex on the Beach" ska ha begått "grovt penningtvättsbrott".

Flera medier har rapporterat att en berömd svensk influencer i trettioårsåldern häktats. Personen uppges vara en som är känd från realityprogrammet Ex on the Beach och som i skrivande stund har en god bit över 150 000 följare på Instagram.

Mediet Riks har i ett nyhetsklipp på TikTok pekat ut ett namn, som varit med i flera säsonger av programmet. Brottet som hon påstås ha begått är penningtvätt med koppling till ett kriminellt gäng.

Därför häktas Ex on the Beach-stjärnan

Aftonbladet skriver inte ut något namn men rapporterar att personen i fråga – en "omskriven influencer" – anhölls i mitten av juli och att hon sitter häktad i Stockholmsområdet, och att hennes brott är kopplat till ett annat fall som enligt tidningen involverat "mordförsök, grovt vapenbrott och narkotikabrott". Flera personer ska då ha dömts till fängelse.

– Den här kvinnan häktades för grovt penningtvättsbrott. Hon misstänks ha kopplingar till flertalet aktörer i de här miljöerna, säger åklagaren enligt Aftonbladet.

Varken Aftonbladet eller Expressen delar för stunden ut någon vidare information om fallet.

Alice Svensson

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL