Då får vi nästa uppdatering om nya Johan Falk-filmer: ”Kommer berätta”

Då får vi nästa uppdatering om nya Johan Falk-filmer: ”Kommer berätta”

Axel Diedrichs
Uppdaterad 12 september 2024 kl. 11:41 | Publicerad 11 september 2024 kl. 18:00

Skaparen kommer snart ge fansen en lägesrapport

Till fansens stora glädje är en ny Johan Falk-bok snart ute. Men vad är statusen på de beryktade filmerna? Anders Nilsson är på väg med en lägesrapport.

Filmskaparen och författaren Anders Nilsson är inne i ett fruktat stim. Inte bara har han den nya Johan Falk-boken De döda och de levande på väg ut, nyligen släppte han också första delen i storsatsningen Spionernas krig. Men förutom de nya böckerna har det varit mycket spekulationer om att Johan Falk ska göra comeback i filmformat. Nilsson har själv sagt att det är planen och skådespelarstjärnan Jakob Eklund har även han gett en uppdatering. 

Då får vi nästa uppdatering om nya Johan Falk-filmer: ”Kommer berätta”
Foto: Nordisk Film.

Skaparen Anders Nilsson om nya Johan Falk-filmer: ”Kommer berätta”

När Jakob Eklund gästade podcasten Nemo möter en vän berättade han att det i första hand planeras för en biofilm. Anders Nilsson underströk då att det "alltid är fifty-fifty innan allt är klart" men att de kämpar vidare för att få sin vilja igenom. 

Du som hoppas på att det ska bli en ny Johan Falk-film kommer snart att få en lägesuppdatering av Anders i samband med att man släpper nästa bok, De döda och de levande. Så här säger han till Filmtopp: 

– Jag kommer ge en lägesrapport på bokrelease-eventet i Göteborg den 24/9, där boken släpps lite i förväg till alla som anmält sig på Falkens FacebookDär kommer jag berätta hur mycket längre vi kommit den senaste tiden. 

Bor du i Falkens hemstad Göteborg, eller har du möjligen vägarna förbi? Då ska du ta dig till Shotluckan på Viktoriagatan 3. Bokreleasen för De döda och de levande pågår den 24 september mellan klockan 17-19.

OBS: Du som är intresserad av att närvara vid eventet måste anmäla dig innan – detta gör du genom att OSA till fest@bokfabriken.se. Intresseanmälan sker senast den 17 september.

Även om du inte skulle få inträde direkt kan det komma återbud som gör att platser öppnas upp.

Då får vi nästa uppdatering om nya Johan Falk-filmer: ”Kommer berätta”
Foto: Nordisk Film.

Gastkramande spänning väntar i ”De döda och de levande”

I den kommande boken väntar fansen ordentligt med spänning. Då höjs insatserna inte bara för vår titelkaraktär, utan också hans tidigare fiende Seth Rydell som vill lämna gangsterlivet bakom sig. Men för att ha någon som helst chans att lyckas med detta måste han få Falks hjälp, och detta illa kvickt. Han är nämligen den enda som kan rädda Seth – död eller levande.

De döda och de levande släpps officiellt den 30 september. Du kan beställa hem den på förhand hos bokbutiker på nätet.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste film- serie och TV-nyheterna. Följ oss på Facebook för att inte missa de största händelserna.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL