I dag gör Gary Oldman efterlängtad comeback i stjärnspäckat spiondrama

I dag gör Gary Oldman efterlängtad comeback i stjärnspäckat spiondrama

  • Apple TV+
Sofie Landgren
04 september 2024 kl. 08:00

6 nya avsnitt med premiär 4 september

Följer ett dysfunktionellt team av MI5-agenter – och deras motbjudande chef, som försöker navigera i spionvärldens dimridåer.

I dag gör Gary Oldman efterlängtad comeback i stjärnspäckat spiondrama
Foto: Apple TV+.

Nu är "Slow Horses" med Gary Oldman tillbaka med sin fjärde säsong

Under säsong 1 får tittarna lära känna detta fyndiga spiondrama som följer ett dysfunktionellt team av MI5-agenter – och deras förhatliga chef, den ökände Jackson Lamb – medan de försöker navigera i spionvärldens dimridåer för att försvara England från ondskans krafter.

Under säsong 2 dyker begravda hemligheter från det kalla kriget upp som hotar att ge blodbad på Londons gator. När en förbindelse med ryska skurkar tar en ödesdiger vändning måste våra olyckliga hjältar övervinna sina individuella misslyckanden och höja sitt spionspel i en kapplöpning för att förhindra en katastrofal incident.

I säsong 3 hotar en romantisk förbindelse i Istanbul att avslöja en begravd MI5-hemlighet i London. När Jackson Lamb och hans team av missanpassade dras in i kampen, hamnar de i en konspiration som hotar framtiden inte bara för Slough House utan för hela MI5.

Nu är "Slow Horses" tillbaka med säsong 4, och det blir en rivstart när ett bombdåd av personliga hemligheter detonerar och skakar om Slough Houses redan instabila fundament.

Hyllas av kritiker och tittare

"Slow Horses" är en av de mest uppskattade serierna på Apple TV+. Seriens har imponerande 8,2 i betyg på IMDb och de tre tidigare säsongerna har tilldelats nio Emmynomineringar. Slow Horses betyg på sajten Rotten Tomatoes ligger dessutom på otroliga 98%, vilket innebär att det är andelen positiva recensioner som sajten har granskat. Tittarnas motsvarande betyg ligger på nästan lika imponerande 94%.

Blickar vi endast på den nya, fjärde säsongen har hela 100% av kritikerna uttalat sig övergripande positivt. Vi ser med andra ord ut att ha något riktigt bra att se fram emot när Oldman och hans Slow Horses gör comeback.

Missa inte fortsättningen på Gary Oldmans spiondrama "Slow Horses" som har premiär på Apple TV+ den 4 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL