Två storfilmer släpps på Prime Video i veckan

Två storfilmer släpps på Prime Video i veckan

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
04 augusti 2024 kl. 16:00

Prenumeranterna belönas dubbelt upp

Två stora titlar är på väg till Amazon Prime Video. I en av dem ser vi Russell Crowe, i den andra får vi berättelsen om Elvis Presley Priscilla Beaulieu.

Augusti ser ut att bli en bra månad för Amazon Prime Videos prenumeranter. Det är då som streamingtjänsten släpper sin efterlängtade andra säsong av Maktens Ringar och den fängslande dokumentären om fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson. Men de stora nyheterna stannar inte där. Först ska tittarna få se två storfilmer.

Därför försökte Elvis dotter stoppa Sofia Coppolas Priscilla innan sin död
Cailee Spaeny och Jacob Elordi i "Priscilla". Foto: A24.

Storfilmerna "Priscilla" och "Land of Bad" släpps på Prime Video i veckan

Som en uppladdning inför ovan nämnda titlar kommer vi i veckan att få ta del av två rejäla släpp. Först ut är det hyllade dramat Priscilla av fenomenala regissören Sofia Coppola, som ger oss berättelsen om när tonåringen Priscilla Beaulieu träffade rockikonen Elvis Presley. Han visade sig då vara någon helt annan än vad hon trott – på gott och ont.

Priscilla gick upp på bio i höstas och möttes av enorma hyllningar. "Sofia Coppola har gjort det igen", kunde Filmtopps recensent Eric Diedrichs konstatera efter att ha sett filmen som "mästerligt gestaltar ensamhet och melankoli". 

Det här blir en streamingpremiär du inte vill missa. Priscilla släpps på Prime Video torsdagen den 8 augusti.

Snart släpps actionrökaren med Liam Hemsworth och Russell Crowe. Foto: Variance Films.

Nästa stora film att släppas på streamingtjänsten i veckan är actionpackade Land of Bad med Liam Hemsworth och Russell Crowe. I den följer vi en grupp amerikanska soldater som blir tagna på sängen under ett hemligt uppdrag och hamnar i fiendernas gap. Plötsligt handlar allting om överlevnad, och som assistent i deras räddningsoperation har de en drönarpilot. 

Land of Bad kom ut i januari, men kommer först nu att visas på den svenska streamingmarknaden. Filmen släpps på Prime Video den 9 augusti, alltså dagen efter Priscilla

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste film- serie och TV-nyheterna. Följ oss på Facebook där vi diskuterar de största händelserna. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL