Nya ”The Office” har premiär nästa vecka – här är skådespelarna

Nya ”The Office” har premiär nästa vecka – här är skådespelarna

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 15 oktober 2024 kl. 08:51 | Publicerad 10 oktober 2024 kl. 12:00

Det är dags att plocka fram skämskudden igen

Nytt kontor. Ny chef. Samma typ av obekväma situationer. Det är dags att damma av skämskudde igen för nästa vecka är det premiär för en ny "The Office"-serie på Prime Video.

Nya ”The Office” har premiär nästa vecka – här är skådespelarna
Foto: Prime Video.

I juli 2001 hade Ricky Gervais och Stephen Merchants The Office premiär i Storbritannien för första gången. Knappt fyra år senare tog sig amerikanerna an konceptet och efter en trevande inledning började serien växa i popularitet och snart 20 år senare är det en av tidernas mest älskade sitcom-serier, med producerade remakes från världens alla hörn. Sverige, Finland, Tyskland, Israel, Polen, Brasilien, Saudiarabien m.fl. har alla tagit sig an att skapa sina egna versioner av framgångssagan.

Att det är premiär för ännu en remake nästa vecka är med andra ord inte särskilt anmärkningsvärt – men kommande australiensiska The Office sticker ut ur mängden med tanke på att det är den första engelskspråkiga The Office-serien sedan den amerikanska versionen.

Som om inte det vore nog utmärker sig serien dessutom genom att för första gången ha en kvinnlig chef i huvudrollen.

LÄS OCKSÅ: 10 bästa The Office-avsnitten – En enda lång njutning…

Nya ”The Office” har premiär nästa vecka – här är skådespelarna
Foto: Prime Video.

Nya "The Office" har premiär på Prime Video den 17 oktober

Torsdagen den 17 oktober är det premiär för The Office AustralienPrime Video i Sverige. Då tar vi klivet in på kontoret hos paketeringsföretaget "Flinley Craddick" där Hannah Howard (Felicity Ward) är chef. När Hannah får veta att företaget planerar att stänga ned kontoret för att låta folk jobba hemifrån istället tar överlevnadsinstinkterna över och Hannah börjar famla efter halmstrån för att hålla sin "jobbfamilj" intakt. I sann The Office-anda leder det givetvis till den ena dråpliga situationen efter den andra.

Se trailern till den nya "The Office"-serien här:

De är med i australiensiska "The Office"

Huvudrollen i "The Office Australien" spelas som sagt av Felicity Ward, komikern och skådespelaren som medverkat i serier som Time Bandits (2024) och Wakefield (2021). I övrigt består rollistan av namn som Edith Poor (Maktens ringar, The Power of the Dog), Steen Raskopoulos (Black Mirror, Feel Good), Shari Sebbens (Thor: Ragnarök, The Heigths), Jonny Brugh (What We Do in the Shadows, Time Bandits) och Josh Thompson (Time Bandits, Good Grief) m.fl.

Den nya The Office-serien är skapad för Prime Video av Julie De Fina och Jackie van Beek. De Fina ligger sedan tidigare bakom dramakomedin Aftertaste (2021–2022) och Van Beek komediserien Educators (2019– ).

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på Prime Video.

LÄS OCKSÅ: Steve Carells favoritavsnitt av The Office: "Det var så konstigt"

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL