Ny extremt stjärnspäckad actionkomedi kommer i veckan – här ser du den

Ny extremt stjärnspäckad actionkomedi kommer i veckan – här ser du den

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:20 | Publicerad 16 oktober 2024 kl. 08:19

Premiär på torsdag för ny film med Dinklage, Brolin, Fraser, Close m.fl.

Den 17 oktober är det premiär för Prime Videos påkostade actionkomedi "Brothers" (2024), och det bjuds minst sagt på en extremt stjärntät rollista

Världspremiär för Prime Videos nya actionkomedi "Brothers" (2024)

Mitt under oktober, och vad som nästan kan likställas som en pandemi av skräckfilmer inför halloween, har Prime Video gjort det kloka valet att bryta mönstret genom släppa en sprillans ny actionkomedi till alla som inte allt är särskilt sugna på ytterligare en ny skräckfilm. Den 17 oktober är det streamingpremiär för den fartfyllda och underhållande Brothers (2024), med en minst sagt stjärnspäckad skådespelarensemble.

I rollerna ser vi bland andra Josh Brolin, känd från allt mellan Goonies till Avengers: Endgame; Peter Dinklage, känd från Game of Thrones; Glenn Close, känd från Hamlet och 101 dalmatiner; Marisa Tomei, känd från My Cousin Vinny och sist men inte minst den älskade Oscarscinnaren Brendan Fraser, känd från Mumien, Djungel-George och The Whale. Max Barbakow regisserar och Macon Blair står för manus baserat på Etan Cohens berättelse.

Barbakow gjorde häromåret stor succé med sin debutfilm Palm Springs (2020).

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på Prime Video i oktober 2024 – maxad premiärmånad

Brothers (2024)
Foto: Amazon Prime Video.

Det här handlar den nya actionkomedin "Brothers" (2024) om

"Brothers" berättar historien om en reformerad brottsling (Josh Brolin) vars försök att hålla sig i skinnet och stanna på rätt sida av lagen spårar ur när han återförenas med sin tålamodsprövande tvillingbror (Peter Dinklage) under en gemensam road trip. Genom att undvika kulor, lagen och en påfrestande mamma måste de längs vägen försöka läka sina skadade familjerelationer innan resan slutar med att de tar kål på varandra.

Missa inte actionkomedin "Brothers" (2024) som har premiär på Prime Video torsdag den 17 oktober.

Tips för dig som älskar reality! Du har väl inte missat att Filmtopp har flyttat all sin realitybevakning till en helt ny hemsida? Du hittar det senaste inom reality på Realitytopp. Klicka här för att komma till realitytopp.se.

LÄS ÄVEN: TV4 storsatsar på kriminalserien ”Vargasommar” – då har den premiär

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL