Ny actionfylld spionserie finns nu att streama: ”Hög kaliber”

Ny actionfylld spionserie finns nu att streama: ”Hög kaliber”

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 12 oktober 2024 kl. 10:19 | Publicerad 10 oktober 2024 kl. 22:00

Spionuniversumets första spinoff är här

"Citadel"-universumet växer med sin första spinoff-serie, "Citadel: Diana". Samtliga avsnitt av serien finns nu att streama på Prime Video.

Förra året släppte Prime Video spionserien Citadel, som är en av tjänstens största tv-seriesatsningar. Nu växer seriens universum med flera spinoffs och först ut är italienska Citadel: Diana som kommit till Prime Video i dag, den 10 oktober.

Citadel: Diana tar oss till Milano år 2030, åtta år efter att det globala spionnätverket Citadel röjdes ur vägen av Manticore-syndikatet. Sedan dess har Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), en dubbelagent för Citadel, varit fast i sin roll bakom fiendernas linje. När vi välkomnas in i Citadel: Diana ser vår huvudkaraktär äntligen en möjlighet att lämna Manticore bakom sig och försvinna för evigt – men för att lyckas med det har hon inget annat val än att lita på en oväntad allierad som är del av italienska Manticores innersta krets.

LÄS OCKSÅ: 5 spännande spionserier att streama på Prime Video hösten 2024

Ny actionfylld spionserie finns nu att streama: ”Hög kaliber”
Foto: Prime Video.

Nu kan de streama spionserien "Citadel: Diana" på Prime Video

Samtliga sex avsnitt av nya Citadel: Diana finns nu att streama på Prime Video och serien bjuder på actionfylld underhållning som passar utmärkt för den som inte kan få nog av action och spionvärlden.

I skrivande stund finns det fortfarande begränsat med kritiker- och tittarreaktioner på den nya serien, men en och annan positiv recension har hunnit publiceras. Epoch Times delar exempelvis ut ett högt betyg och antyder att seriens manus är av en "hög kaliber":

– Slutar [serien] här är det okej för min del. Allt fungerade. Om den fortsätter är det ännu bättre, om manuset förblir av hög kaliber.

Även FandomWire uttrycker sin uppskattning för Citadel: Diana och ger ett extra plus i kanten till seriens huvudrollsinnehavare:

Citadel: Diana bjuder på en genombrottsprestation med Matilda De Angeles i en uppfräschad spionserie som dryper av vändningar, vridningar och svek.

Om en knapp månad är det dags för nästa spinoff, när indiska "Citadel: Honey Bunny" har premiär på Prime Video.

LÄS OCKSÅ: Nya ”The Office” har premiär nästa vecka – här är skådespelarna

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL