Nordiska deckarfavoriten tillbaka med ny säsong – men på annan streamingtjänst

Nordiska deckarfavoriten tillbaka med ny säsong – men på annan streamingtjänst

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
28 augusti 2024 kl. 20:00

Nytt hem för den älskade danska serien

I september är det comeback för en av de senaste årens mest uppskattade nordiska kriminalserier – men på en ny streamingtjänst. Danska "Den som dräper" har nu lämnat Viaplay för Prime Video.

Den danska succéserien Den som dräper har de senaste åren blivit en storfavorit inom den konkurrenskraftiga genren för nordiska kriminalserier. De tre första säsongerna av serien har visats som en originalproduktion på Viaplay, men i samband med streamingtjänstens kris blev Den som dräper en av serierna vars öde kastades upp i luften. Till fansens stora lättnade fångades den där upp av Prime Video.

Nu är det snart dags för den efterlängtade fjärde säsongen av kriminalserien. Den 27 september har Den som dräper säsong 4 premiär på Prime Video.

LÄS OCKSÅ: Prime Video släpper 9 efterlängtade nordiska Viaplay-titlar

Nordiska deckarfavoriten tillbaka med ny säsong – men på annan streamingtjänst
Foto: Prime Video.

Snart premiär för "Den som dräper" säsong 4 – på Prime Video

När "Den som dräper" nu återvänder med en ny säsong har det passerat över 1,5 år sedan vi senast såg Natalie Madueño i rollen som Louise Bergstein. Det är med andra ord en väldigt efterlängtad premiär som väntar på oss när vi kliver in i hösten.

I den fjärde säsongen av Den som dräper blir psykologen och profileraren Louise Bergstein tilldelad ett mordfall där en gängmedlem i Köpenhamn har blivit brutalt avrättad. Fallet ska snart visa sig bli startskottet för ett spektakulärt mordmysterium som sträcker sig över hela Öresundsregionen. Säsongen beskrivs också gå på djupet i frågor som “när har gärningsmän avtjänat sina straff?” och “kan en persons jakt på rättvisa gå för långt?”

"Den som dräper" säsong 4 kommer till Prime Video den 27 september. Tidigare tre säsonger finns att streama på Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på Prime Video i september 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL