Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i september 2024

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i september 2024

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
Uppdaterad 30 augusti 2024 kl. 13:15 | Publicerad 28 augusti 2024 kl. 09:12

Allt streamingtjänsten släpper under höstens första månad

Det är dags att välkomna hösten och detta gör vi bäst med skön streaming. Här är alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2024.

Vinn biobiljetter till The Beekeeper – hyllad action med Jason Statham
Foto: Amazon.

The Beekeeper – 6 september, 2024

När en godhjärtad hyresvärdinna begår självmord efter att ha fallit offer för nätfiske, ger sig den före detta "beekeeper"-agenten Adam Clay ut på en brutal uppdrag för att hämnas på de skyldiga.

The Grand Tour: One For The Road – 13 september, 2024

Under sitt allra sista Grand Tour-äventyr ignorerar Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May instruktionerna de fått från Mr. Wilman och ger sig iväg till Zimbabwe i tre bilar de alltid drömt om att äga – en Lancia Montecarlo, en Ford Capri 3-litre och en Triumph Stag. Trion ger sig ut på en fantastisk roadtrip genom de vackra, och ibland utmanande, landskapen som leder till ett känslomässigt avslut på en märkligt bekant ö.

Ingebrigtsen: Born to run – 20 september, 2024

Följ med in i Ingebrigtsen-brödernas värld, en trio som satt norska atleter och medeldistanslöpning på kartan och som med sina imponerande prestationer och karismatiska personligheter fångat publikens uppmärksamhet. I denna ärliga och underhållande dokumentärserie får tittare en unik insyn i brödernas liv och får följa Henrik, Filip och Jakob tillsammans med sina familjer. Tittare får ta del av deras individuella resor mot världseliten, det gemensamma målet om framgång och medaljer i sommarens två viktigaste mästerskap; EM och OS, men även se vad som driver dem till nya höjder under säsongen. 

Hanteringen av odöda – 21 september, 2024

En varm sommardag i Oslo vaknar de döda. Tre familjer hamnar i ett oförståeligt kaos när deras kära kommer tillbaka till livet. Men vilka är de och vad är det de vill? En mamma dör i en bilolycka och familjen måste hantera hennes död samt uppvaknande på samma gång. En äldre kvinna får sin älskade tillbaka samma dag som hon har begravt henne. Och en morfar bestämmer sig för att hjälpa sitt barnbarn tillbaka till livet i ett förtvivlat försök att få dottern att sluta sörja.

Foto: Amazon Prime Video.

Den Som Dräper (säsong 4) – 27 september, 2024

Psykologen och profileraren Louise Bergstein blir tilldelad ett mordfall med en brutal avrättning av en ung gängmedlem i Köpenhamn. Det blir startskottet för ett spektakulärt mordmysterium som sträcker sig över hela Öresundsregionen och djupdyker i frågor som “när har gärningsmän avtjänat sina straff?” och “kan en persons jakt på rättvisa gå för långt?”

Imaginary – 29 september, 2024

Jessica flyttar tillbaka till sitt barndomshem tillsammans med sin man och hans två barn. I huset finns nallebjörnen Chauncey kvar från när Jessica var liten. Yngsta styvdottern, Alice, hittar Chauncey och börjar leka med honom. När lekarna blir mer och mer brutala visar det sig att Chauncey inte bara är på låtsas och framförallt är han förbannad för att han blev övergiven många år tidigare då Jessica flyttade hemifrån och nu är det dags för hämnd. 

Se om "Jokern" inför uppföljaren som har premiär i oktober. Foto: Warner Bros.

Fler premiärer på Amazon Prime Video i september 2024

The Iron Claw – 2 september

Batman & Robin – 4 september 

Batman Begins – 4 september

The Dark Knight – 4 september

The Dark Knight Rises – 4 september

Batman V Superman: Dawn Of Justice – 4 september

The Batman – 4 september

The Lego Batman Movie – 4 september

Joker – 4 september

Den Gränslöse – 4 september

Interstellar – 13 september

Final Destination – 16 september

Final Destination 2 – 16 september

Final Destination 3 – 16 september

Final Destination 5 – 16 september

Silent Night – 16 september

Beetlejuice – 25 september

Wonder Woman – 25 september

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL