Får Game of Thrones en åttonde säsong och en spinoff?

Får Game of Thrones en åttonde säsong och en spinoff?

Eric Diedrichs
Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 31 juli 2015 kl. 11:07

Sju böcker, sju säsonger har länge varit en riktlinje HBO har arbetat efter när det kommer till den omåttligt populära filmatiseringen av George R.R. Martins fantasy-serie Game of Thrones. Nu skriver E Online att seriens exekutiva producenter David Benioff och Dan Weiss, är sugna på att göra en åttonde säsong. Detta trots att seriens skådespelare bara har kontrakt för sju säsonger.

”The question is, how much beyond the seventh season are we going to do?” - Michael Lombardo, HBO:s programchef

Lombardo har tidigare sagt att han skulle vilja se tio säsonger av Game of Thrones och att han är öppen för att göra en prequel eller spinoff, skriver Variety.

”I would be open to anything David and Dan want to do, there’s enormous storytelling to be mined in a prequel.”

Om det blir läge att omförhandla skådespelarkontrakten för ytterligare säsonger lär skådespelarnas löner att skjuta i höjden, men det verkar vara en strid HBO är villiga att ta för att göda sin kassako ett tag till. Just nu pågår inspelningen av säsong sex som förväntas ha premiär under våren 2016.

Tips: Om du vill expandera ditt vetande om Game of Thrones borde du spana in vår artikel med "Fantastiskt vetande" om serien. Där kan du läsa om flera märkliga fakta om HBO:s stora dragskepp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL